Press release

Cevoid reser pre-seed kapital och berättar om nästa steg

SaaS plattformen Cevoid reser pre-seed kapital och tar ytterligare steg mot att bygga framtiden inom community marketing för e-handelsvarumärken

Totte Jönsson

Svenska SaaS tjänsten Cevoid lanserades i Augusti 2021 för att hjälpa varumärken att förvandla sina kunder till deras viktigaste markandsföringsresurs. Genom att varumärken inkluderar sina communities i sin storystelling så kan de bygga ett stort community av creators och möjliggöra en helt ny nivå av engagemang.

På mindre ett år så har Cevoid gjort det super enkelt att samla in och visa upp användargenererat innehåll (User-Generated Content på engelska) och utmanat onödigt komplexa enterprise lösningar för UGC.

Grundarna bakom Cevoid har hittills byggt SaaS tjänsten utan något externt kapital och har väckt intresse hos kunder från 22 länder, däribland varumärken som Kotn, Kudient, Icebug, BGA, och Rockett St George.

“Vi är riktigt taggade på att fortsätta utveckla Cevoids erbjudande med verktyg för att engagera varumärkenas communities och att belöna deras aktiva medlemmar. På så sätt så kan varumärken på ett helt nytt sätt bygga ett stort Community av kreatörer och ta ytterligare steg mot genuin Community-driven marknadsföring.”

- Totte Jönsson, Co-founder @Cevoid

För att stärka denna resa så har Cevoid rest en pre-seed runda som leddes av ACVC och stängdes den 23e Juni.

“Att bygga en plattform som möjliggör skiftet inom UGC och community marketing är en stor möjlighet, och Cevoid leder vägen. Vi ser fram emot att jobba med Cevoids engagerade team tillsammans med en grupp starka investerare.”

- Jacob Gustafsson, ACVC

Bland investerarna finns en mix av namnkunniga investerare, entreprenörer, och ledare från företag som Izettle, Heep, Humble, Fyndiq, BGA, and Grebban. Deras kunskap och erfarenhet kommer bidra till Cevoids resa mot att bli den ledande community marketing plattformen för e-handelsvarukmärken!

"Vi lever i en tid där trovärdighet och äkthet är vitalt för kunderna online. Fler företag behöver förstå och bemästra community marketing för att lyckas, och där är Cevoid med sitt starka team, vision och produkt en part som kan vara med och leda den utvecklingen. Vi på NXS är oerhört motiverade att delta på den spännande tillväxtresan framåt!"

- Magnus Lundin, Founder NXS Ventures

För mer information, vänligen kontakta
Totte Jönsson, Co-founder & CEO @ Cevoid
+46 727 32 01 31
totte.jonsson@cevoid.com

Presskit: cevoid.com/presskit

We use cookies to improve your experience and for marketing. Read our cookie policy.