Press release

Cevoid välkomnar nya advisors

UGC & community-tjänsten för e-handlare tar in kända e-handelsprofiler som delägare, “utlovar ⅓ av priset för de som byter till Cevoid”

Totte Jönsson

SaaS-tjänsten Cevoid som bygger framtiden inom user-generated content och community marketing, tar nu in kända e-handelsprofiler som delägare. I samma veva vinner man även flera större kontrakt och utlovar en tredjedel av priset från tidigare leverantörer.

Cevoid är en tjänst som hjälper e-handlare och varumärken att arbeta med user-generated content direkt på e-handlarens site. Genom att presentera genuint och autentiskt innehåll direkt från kunder som verkligen uppskattar produkterna bygger man en helt annan trovärdighet och gemenskap.

Tjänsten hjälper till att smidigt samla in content direkt från sitt kundcommunity och från sociala medier, optimera det samt använda det för att öka konverteringen. I roadmapen finns även planer för att hjälpa varumärken att engagera sitt community ännu mer. I dagsläget har man ett 80-tal kunder i 18 länder och är bland annat populär som Shopify-app. 

E-handlare och varumärken har ofta två tydliga utmaningar, att skapa stora mängder inspirerande innehåll och att lyckas bygga ett engagerat community, inte bara vara en handelsplats. Just detta försöker vi skapa framtidens verktyg för. Det ska inte vara svårt att bygga engagemang, säger Totte Jönsson, VD & medgrundare av Cevoid.

Nyligen har man vunnit flera svenska prestigekunder i bland annat Icebug, Pen Store, Nudient och Safira men även många internationella som Lo & Sons, Monaco Ducks och Bobles. Nu går e-handelsprofilerna Anton Johansson och Victor Emilson in i bolaget som delägare och rådgivare, för att hjälpa bolaget skala upp ytterligare. Anton är grundare och VD på design- & e-handelsbyrån Grebban och delägare i bland annat Reclaimit, Contentor och Kameo, medan Victor är grundare av DTC-byrån ROIROI. Båda är välkända profiler i e-handelsvärlden och har bland annat jobbat med varumärken som Happy Socks, iDeal of Sweden, RoyalDesign, Stronger och Chimi. 

Kredibilitet och social proof blir bara viktigare och viktigare för varumärken, idag är autenticitet centralt för alla. Jag tror Cevoid har ett team och en roadmap som kan lyckas skapa en extremt bra produkt inom det området och är väldigt imponerad över vad de byggt på väldigt kort tid. Jag ser fram emot att tillföra kunskap och erfarenhet till Cevoids fortsatta resa.
- Victor Emilson, delägare och grundare av ROIROI.

Det går inte längre tro att bara för att din katalog av produkter finns på nätet, så kommer kunderna. Vi måste komma bort från katalog-tänket och bygga community, fantastiska, interaktiva upplevelser och göra e-handel till något mer än kortast väg till kassan. Jag är otroligt stolt över att få vara en liten del av Cevoid, som har ett talangfullt team som ger sig i kast med att bygga en bättre och mer prisvärd tjänst för att lösa detta.
- Anton Johansson, delägare och grundare av Grebban.

Just nu vill vi springa snabbt, erbjuda en extremt uppskattad tjänst till ännu fler och samtidigt utveckla vårt erbjudande till kunder. Desto fler kunder, desto bättre produkt kommer vi kunna bygga. Så varför inte då göra det genom en attraktiv kampanj? En tredjedel av priset på vad du betalar idag.
Erik Droh, medgrundare av Cevoid.

För mer information, vänligen kontakta

Totte Jönsson, VD & medgrundare Cevoid
+46 727 32 01 31
totte.jonsson@cevoid.com

Om Cevoid:

Cevoid är ett Stockholmbaserat startup med en global närvaro. Företaget lanserades så sent som i 2021 och har på kort tid vuxit kraftig. Cevoids plattform finns idag tillgänglig för e-handlare runt om hela världen genom flertalet e-handelsintegraitoner.

Pressbilder: cevoid.com/presskit

We use cookies to improve your experience and for marketing. Read our cookie policy.